Zoefzoef - uw rit van deur tot deur

Zoefzoef is een vervoersdienst voor korte ritten in en rondom de wijk. Zoefzoef is er voor iedereen en speciaal voor ouderen of mensen die minder mobiel zijn. De elektrische auto rijdt op aanvraag en instappen kan direct voor de deur. Ook boodschappen of rollator kunnen mee.

Zoefzoef Haarlem – DOCK Haarlem & Haarlem Effect

De Zoefzoef is een vervoersdienst die wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers, voor korte ritten in en rondom de wijk binnen de gemeente Haarlem. Wij zijn er speciaal voor ouderen of mensen die minder mobiel zijn. U kan een rit boeken naar de fysiotherapeut, het koffiemomentje in het buurthuis, de kapper of een vriend(in). De elektrische auto rijdt op aanvraag en instappen kan direct voor de deur. Ook de boodschappen of rollator kunnen dan worden meegenomen.

Het aanvragen van een rit

U kunt telefonisch een rit reserveren via telefoonnummer 023 543 60 46, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. In de middag kunt u de voicemail inspreken. We proberen u dan de volgende dag terug te bellen. Als er veel voicemail berichten zijn, komen we helaas niet altijd toe aan het behandelen van alle berichten. Ook de planning van de ritten wordt gedaan door vrijwilligers, die hun uiterste best doen om de logistiek elke week weer te laten kloppen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij geen reguliere taxidienst zijn.

De Zoefzoef rijdt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur in de regio Noord, Schalkwijk/Oost, Zuidwest en het centrum. In de regel zijn de ritten regio gebonden. We bedoelen hiermee dat de taxi in de regio Haarlem Noord, ook alleen ritten rijdt in Haarlem Noord. Daarnaast rijden we alleen in de gemeente Haarlem.

Een enkele rit kost € 1,50 en er zijn ook strippenkaarten te koop.

Word vrijwilliger bij Zoefzoef

Zowel voor de functie van chauffeur als ritplanner is Haarlem Effect op zoek naar enthousiaste mensen om het team te versterken. We bieden een leuke vrijwilligersbaan op één of enkele dagdelen, contact met andere chauffeurs en ritplanners, veel waardering en ruimte voor eigen talent en ideeën. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via vervoer@haarlemeffect.nl.

Door het gebruik van elektrische auto’s draagt de Zoefzoef bij aan milieuvriendelijker vervoer.

Meer informatie?

Neem contact op met Frank van der Krieke, via fvdkrieke@haarlemeffect.nl of 023 532 25 47 of Jasper Leeuwenstein op 06-81124291.

Download hier de flyer

Rij mee met Zoefzoef

Meneer Van de Poel

Mevrouw Loning

Mevrouw Lepenburg