Vrijwilligers

Bij Haarlem Effect zijn ongeveer 205 vrijwilligers actief. Zij ondersteunen de groepsleiding van een peuterspeelzaal, werken aan de receptie of achter de bar in een van de buurthuizen. Vrijwilligers bieden hulp bij de internetcorners, assisteren bij de activiteiten voor ouderen. Ze helpen bij de uitvoering van sinterklaas-, Kerst- en andere activiteiten voor kinderen en jongeren.

Vrijwilligerswerk

Wij bieden een prettige werksfeer waarbij je veel nieuwe mensen ontmoet en wordt uitgenodigd om mee te denken over verbetering en verandering van onze dienstverlening.

Denk je er aan om vrijwilligerswerk te gaan doen? Bekijk dan eens onze vrijwilligersvacatures. Je kunt uiteraard ook meteen bellen of mailen, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek om te bekijken welk werk jou het meeste ligt. Bel vrijblijvend met ons algemene telefoonnummer of stuur een mail naar: vrijwilligerswerk@haarlemeffect.nl.

Bekijk hier ons vrijwilligersbeleid.

Vrijwilligersacademie Haarlem

De Vrijwilligersacademie is een digitaal knooppunt waar zoveel mogelijk Haarlemse organisaties hun scholingsactiviteiten kunnen aanmelden en onder de aandacht brengen. Geïnteresseerde vrijwilligers en professionals kunnen zich vervolgens voor een cursus/workshop inschrijven.

Het DOEL van de Vrijwilligersacademie is het leveren van een bijdrage aan een breed, gevarieerd en kwalitatief goed scholingsaanbod voor vrijwilligers en beroepskrachten in alle sectoren die het vrijwilligerswerk ondersteunen.

Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod op www.vrijwilligersacademiehaarlem.nl

Betaalde vacatures