Tafeltje dekje

Een warme maaltijd wordt aan huis bezorgd.

Heeft u behoefte aan een warme maaltijd? Tafeltje Dekje bezorgt maaltijden bij kwetsbare Haarlemmers die niet (meer) zelf kunnen koken. Heeft u een Haarlem Pas of komt u daarvoor in aanmerking? Dan kunt u gebruik maken van Tafeltje Dekje.

De vrijwilligers van Tafeltje Dekje komen door weer en wind en maken – als u dat wilt – een praatje met u. De bezorgers van het eten houden zich aan de regels die nu gelden (preventie Corona); zij houden afstand en hand-tot-hand contact wordt voorkomen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de maaltijden koud langsbrengen. Dan kunt u het gerecht ‘s avonds of in het weekend opwarmen in oven of magnetron om er van te genieten. Wist u dat u ook kunt kiezen uit drie verschillende menu’s? Ook kunt u de maaltijden verdelen over drie maal door de week en twee voor het weekeinde. We vertellen u er graag meer over.

De maaltijden worden op maandag tot en met vrijdag aan huis bezorgd tussen 12.00 en 13.00 uur. U kunt zich aanmelden via e-mail tafeltjedekje@haarlemeffect.nl, of per telefoon 023 532 25 47.

Lees hier de flyer van Tafeltje Dekje