''

JUST MOVE!

Haarlem Effect, Stichting Kinderuniversiteit Haarlem en de Rotary Club Haarlem organiseren op 20 september de benefietavond JUST MOVE. Een avond met muziek en dialoog met Haarlemse jongeren en culturele ondernemers, voor het nieuwe jongerenprogramma Time for Change.

Op het podium staan onder andere Jacco Prantl (keynote), Marelie van Rongen (Toneelschuur), Edwin van Balken (Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem), Jur Botter (wethouder) en 10 jongeren. De gastvrouw van de avond is Fleur Huijs. De avond is verder doorspekt met optredens van jongeren uit het netwerk van Jong Haarlem (het jongerenwerk van Haarlem Effect).

Time for Change is een nieuw initiatief, een programma voor Haarlemse jongeren van 14-18 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het opzetten en ontwikkelen van dit programma is in handen van Haarlem Effect, Stichting Kinderuniversiteit Haarlem en de Rotary Club Haarlem. Time for Change draagt bij aan het verbeteren van kansenongelijkheid, het bestrijden van eenzaamheid en het beperken van polarisatie.

Deze week namen twee van onze jongerenwerkers alvast een kijkje in de Philharmonie. Wat een prachtige plek voor een kick-start!