Belangrijke mededeling - tijdelijke sluiting locaties en annulering activiteiten!

Haarlem Effect/Ecosol Effect heeft besloten alle locaties van Haarlem Effect en EcoSol Effect te sluiten en alle activiteiten te annuleren. Deze maatregel geldt van 16 maart tot en met 6 april.

Kinderen met ouders in vitale beroepen kunnen terecht bij één peuterspeelzaal. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje blijven maaltijden bezorgen bij ouderen en anderen die niet zelf kunnen koken.

De deelnemers van Haarlem Effect behoren tot de kwetsbare doelgroepen; daarom zien we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. We volgen het advies van de overheid om sociale contacten met en voor kwetsbare mensen tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u bellen met het bedrijfsbureau van Haarlem Effect: 023 53 22 547

In gesprek met een beweger: Sofie Vriends, Directeur-bestuurder bij Stichting Haarlem Effect

Wat inspireert en motiveert de nieuwe directeur-bestuurder Sofie Vriends. Het Sociaal web interviewde haar. Sofie had als kind al een groot gevoel voor rechtvaardigheid en interesse voor mensen die niet helemaal in de pas liepen.

Sofie Vriends verruilde onlangs haar positie als directeur van het Nederlands Jeugdinstituut voor een functie als directeur-bestuurder bij Stichting Haarlem Effect, een welzijnsorganisatie actief voor jong en oud. Sociaalweb ging in gesprek met Sofie over haar overstap, haar interesse voor het sociaal domein en wat Sofie inspireert.

Lees hier het hele artikel.