''

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor Digitaal Sterk!

Ben jij die man of vrouw die mensen graag wegwijs maakt in de digitale wereld? Wil jij mensen uitleggen hoe Facebook of Woonservice werkt? Weet jij mensen te enthousiasmeren over het vinden van informatie op het internet? Kun jij met geduld uitleggen hoe Outlook, Gmail of andere mailprogramma’s werken? Bij diverse Digitaal Sterk! Centra in Haarlem komen bezoekers met allerlei vragen over software, WhatsApp en sociale media.

We zoeken mensen die zich een dagdeel per week willen inzetten in een van onze Digitaal Sterk! Centra. We nemen de Coronamaatregelen serieus. Daarom kan het ook zijn dat we kiezen voor online ondersteuning op afstand.

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland ondersteunt de vrijwilligers met cursusmateriaal, een toolbox en extra scholing door mediacoaches. Ook kun je bij hen terecht als je geen antwoord weet op de vragen.

Waar?
De Digitaal Sterk! Centra die gevestigd zijn in Wijkcentrum Binnensteeds, Trefpunt ’t Trionk en Wijkcentrum Alleman zoeken vrijwilligers voor een dagdeel per week.

Digitaal Sterk! is een samenwerkingsproject van Haarlem Effect, DOCK en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Bekijk hier het filmpje over Digitaal Sterk.

Meer informatie geeft Irma Hoorn, ihoorn@dock.nl, 06 388 26 361

 

Wilt u liever in een andere vrijwilligersfunctie aan de slag? Kijk dan hier!