''

Beweegroute 1 oktober Week tegen de eenzaamheid

Samen met andere buurtbewoners loop je een aangegeven route in Zuid-West. Bij de verschillende knooppunten kun je de routes op papier krijgen en op de site van de Wijkraad van het HoutvaartKwartier vind je de routes online. Tijdens het lopen van de routes kom je langs een aantal knooppunten waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Grote route ZW

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1KsV_fofwC5qa1dZJYu_7XdiMJvyxCxpE&usp=sharing

Dit is de grote route die door heel Zuid-West loopt en langs alle locaties komt. Begin bij elke willekeurige locatie en doe met de activiteiten mee! Zo kom je langs de Albert Heijn Vos, Trefpunt ’t Trionk, Speeltuin Floragaarde, Stichting De Baan, de Pelgrimkerk, Jong Haarlem en SV Alliance. Deze route is zo’n 6 kilometer, duurt ongeveer anderhalf uur om te lopen en levert tussen de 7200 en 8700 stappen op!

Route Noord-Oost

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1xpv5zGNNbns03010rtO4pD9kI3V_2PhF&usp=sharing Dit is de route in het  noordoosten van het gebied met vier locaties: Stichting De Baan, Speeltuin Floragaarde, Trefpunt 't Trionk en de Albert Heijn Vos. Deze route is zo’n 3 kilometer, duurt ongeveer een half uur om te lopen en levert tussen de 3600 en 4300 stappen op!

Kleine Route Noord

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1p-CziBwi7Brjm_tlSYtBzOALgvh1E5xP&usp=sharing Dit is de route in het  noorden van het gebied met vier locaties: Speeltuin Floragaarde, Trefpunt 't Trionk, de Pelgrimkerk en de Albert Heijn Vos. Deze route is zo’n 3 kilometer, duurt ongeveer een half uur om te lopen en levert tussen de 3600 en 4300 stappen op!

Kleine Route Zuid

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1TsKKFi2868QyKW-KGA59r3qPBR68ruMf&usp=sharing Dit is de route in het zuiden van het gebied met drie locaties: Alliance, de Pelgrimkerk en Jong Haarlem.

Deze route is zo’n 2 kilometer, duurt ongeveer 27 minuten en levert tussen de 3400 en 4100 stappen op!

Volg deze routes, ontmoet anderen, beweeg en geniet van een drankje en een hapje.