Belangrijke mededeling - tijdelijke sluiting locaties en annulering activiteiten!

Haarlem Effect/Ecosol Effect heeft besloten alle locaties van Haarlem Effect en EcoSol Effect te sluiten en alle activiteiten te annuleren. Deze maatregel geldt van 16 maart tot en met 6 april.

Kinderen met ouders in vitale beroepen kunnen terecht bij één peuterspeelzaal. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje blijven maaltijden bezorgen bij ouderen en anderen die niet zelf kunnen koken.

De deelnemers van Haarlem Effect behoren tot de kwetsbare doelgroepen; daarom zien we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. We volgen het advies van de overheid om sociale contacten met en voor kwetsbare mensen tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u bellen met het bedrijfsbureau van Haarlem Effect: 023 53 22 547

Activiteiten

Theatergroep STEM

Activiteit

Welkom bij de Theatergroep STEM, een theatergroep die is gevormd door mensen vanuit het Nieuwe Wereldhuis. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden, kom gerust een keertje kijken of het wat voor je is.

Verslagje van optreden in Binnensteeds in oktober 2018: "Het theaterstuk van het Nieuwe Wereldhuis was een groot succes en voor herhaling vatbaar. De leden van theatergroep Stem beeldden op grappige en ook ontroerende wijze uit hoe ze eenzaamheid beleven. Lilian uit Syrië, Tesfalem uit Eritrea, Mario uit Italië, en Hannah en Louise uit Nederland vertelden hoe het is om alleen te zijn en hoe moeilijk het soms is om nieuwe contacten op te doen."

Datumdonderdag
Tijd10.00 - 12.00 uur
LocatieWijkcentrum Binnensteeds
Info
KostenGratis
TypeVolwassenen - Ouderen
CategorieOntmoeten


« Overzicht