Belangrijke mededeling - tijdelijke sluiting locaties en annulering activiteiten!

Haarlem Effect/Ecosol Effect heeft besloten alle locaties van Haarlem Effect en EcoSol Effect te sluiten en alle activiteiten te annuleren. Deze maatregel geldt van 16 maart tot en met 6 april.

Kinderen met ouders in vitale beroepen kunnen terecht bij één peuterspeelzaal. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje blijven maaltijden bezorgen bij ouderen en anderen die niet zelf kunnen koken.

De deelnemers van Haarlem Effect behoren tot de kwetsbare doelgroepen; daarom zien we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. We volgen het advies van de overheid om sociale contacten met en voor kwetsbare mensen tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u bellen met het bedrijfsbureau van Haarlem Effect: 023 53 22 547

Activiteiten

Nederland in beweging in trefpunt 't Trionk

Activiteit

Wie kent het niet van TV: "Nederland in beweging"?
Een uur bewegen onder professionele begeleiding van ee fysiotherapeut. In januari starten wij met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Leidsevaart, Vitaal Haarlem en de Koningin met "Nederland in beweging, maar dan in Trefpunt 't Trionk". Elke week wordt u door verschillende fysiotherapeuten een afwisselend beweegprogramma van een uur aangeboden om de (donder-)dag gezellig en goed te starten.

Start: 16 januari 2020
Wanneer: dondedag 09.00 - 10.00 uur
Kosten E 2.00 per keer. (4 x gratis)

Wij vinden het prettig om te weten hoeveel mensen mee gaan doen.
wilt u zich vast aanmelden als u intersse heeft?

DatumDonderdag
Tijd09.00 - 10.00 uur
LocatieTrefpunt t Trionk
Info023-5324261
KostenE 2.00
TypeAlgemeen
CategorieOntmoeten


« Overzicht