Belangrijke mededeling - tijdelijke sluiting locaties en annulering activiteiten!

Haarlem Effect/Ecosol Effect heeft besloten alle locaties van Haarlem Effect en EcoSol Effect te sluiten en alle activiteiten te annuleren. Deze maatregel geldt van 16 maart tot en met 6 april.

Kinderen met ouders in vitale beroepen kunnen terecht bij één peuterspeelzaal. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje blijven maaltijden bezorgen bij ouderen en anderen die niet zelf kunnen koken.

De deelnemers van Haarlem Effect behoren tot de kwetsbare doelgroepen; daarom zien we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. We volgen het advies van de overheid om sociale contacten met en voor kwetsbare mensen tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u bellen met het bedrijfsbureau van Haarlem Effect: 023 53 22 547

Activiteiten

Monumenten in 't Trefpunt

Activiteit

Heeft u ze al gezien? De monumenten in ’t Trionk? De komende maanden is er een mooie expositie van prachtige quilts van de quiltclub. Bijzonder deze keer: verschillende quilts verbeelden bekende monumenten uit Haarlem. U bent dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur (ma-vr) welkom on de quilts te bewonderen.

Zin om zelf ook hier eens met quilten aan de slag te gaan? Kom dan eens langs op een woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

DatumIedere dag
Tijd09.00 - 16.00 uur
LocatieTrefpunt t Trionk
Info023-5324261
KostenGratis
TypeAlgemeen
CategorieOntmoeten


« Overzicht