Activiteiten

Huiskamer Trefpunt 't Trionk

Activiteit

Heeft u behoefte om meer onder de mensen te zijn? Door de week iets te doen? Kom dan eens naar één van onze huiskamers: een huiselijke plek voor een praatje, misschien een spelletje, af en toe een beweegactiviteit of iets creatiefs, maar vooral gezelligheid. U kunt hier op 1 of meer dagen per week terecht. De dag wordt begonnen met een kop koffie of thee. Dan wordt in overleg met elkaar een programma voor die dag gemaakt en wie zin heeft doet mee. Een activiteitenbegeleidster zorgt er samen met 2 vrijwilligers voor, dat de dag prettig verloopt.

U kunt om 12.15 uur samen eten en kiezen uit 2 menu’s. Is het lastig om naar het Trefpunt te komen? Desgewenst kunnen wij vervoer voor u regelen met ons vrijwilligers vervoer.
U kunt gewoon een keer langskomen voor een kopje koffie ter kennismaking, maar wij kunnen ook eerst bij u thuis komen kennismaken. De huiskamer is ook dagbesteding voor buurtbewoners die extra ondersteuning nodig hebben en/of in afwachting zijn van een indicatiestelling.
 

.


Meer informatie of een afspraak maken om een keer te komen kijken?
Neem dan contact op met Marjolein Huijser of Mirjam van Geens van Trefpunt 't Trionk. tel: 023-5324261 mvangeens@haarlemeffect.nl

 

Datummaandag t/m donderdag
Tijd10.00 tot 14.00 uur
LocatieTrefpunt t Trionk
InfoMarjolein of Mirjam: 023 - 532 42 61
TypeVolwassenen - Ouderen
CategorieOntmoeten


« Overzicht