Activiteiten

Gouden Boeken

Activiteit

Gouden Boeken

Het project, Gouden boeken is een project voor mensen die meer uit hun even willen halen. Tijdens deze creatieve schrijf- en tekenochtenden krijg je inspirerende opdrachten om jouw eigen verhalen en gevoelens tot uitdrukking te brengen. Er wordt gewerkt op losse bladzijden die later gebonden worden tot een boek. Je geeft op een creatieve en expressie wijze vorm aan jouw eigen levensboek.

Elk leven is het waard om gezien en gehoord te worden. Iedereen heeft een geschiedenis wat meer dan waard is om verbeeld en verteld te worden. Ervaring met tekenen, schilderen en schrijven is absoluut niet nodig. Het project bestaat uit 8 bijeenkomsten: 7 x schrijven en tekenen. De laatste en 8ste bijeenkomst bestaat uit boekbinden, waarbij je assistentie krijgt van een echte boekbinder. Het project is één geheel dus je kan helaas geen losse bijeenkomsten bijwonen.

Wat maak je mee tijdens deze ochtenden? In “Gouden boeken” leer je om verhalen te schrijven, te verwoorden en te verbeelden. Je leert creatief schrijven over jezelf. Je gaat bijzondere momenten herinneren op een originele manier. Dit geeft eigenwaarde. Je leert simpele tekentechnieken, omgaan met tekenmaterialen. Hierdoor kan je vertrouwen krijgen in verbeelden, woorden gebruiken, en taal en beeld combineren.

Wat kan dit project je bieden?

• Na afronding krijg je uiteraard je eigen persoonlijke en waardevolle boek mee.

• Dit persoonlijke boek kan de aanleiding vormen voor een dieper contact met je jezelf en je naasten.

• Ontmoetingen met mede cursisten; tijdens de bijeenkomsten raak je met elkaar in gesprek over wat voor jouw van wezenlijk belang is.

• Na afloop kan er een creatieve schrijf- of tekenstroom zijn ontstaan waardoor je verder kan werken en nog meer verhalen kan verbeelden of opschrijven.

Wilt u nog meer informatie? Kom dan de flyer halen.

woensdag 10.00 – 12.30 uur

kosten: € 45,-

Data: 3, 10, 17, 31 okt., 7, 14, 21 nov. 8 dec. 2018

aanmelden: uiterlijk 24 sept.2018.

De bijeenkomsten van dit project worden verzorgd door Eva Durlacher van trainingsbureau Goudader.

DatumWoensdag
Tijd10.00 - 12.30 uur
LocatieTrefpunt t Trionk
Info
TypeAlgemeen
CategorieOntmoeten


« Overzicht