Belangrijke mededeling - tijdelijke sluiting locaties en annulering activiteiten!

Haarlem Effect/Ecosol Effect heeft besloten alle locaties van Haarlem Effect en EcoSol Effect te sluiten en alle activiteiten te annuleren. Deze maatregel geldt van 16 maart tot en met 6 april.

Kinderen met ouders in vitale beroepen kunnen terecht bij één peuterspeelzaal. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje blijven maaltijden bezorgen bij ouderen en anderen die niet zelf kunnen koken.

De deelnemers van Haarlem Effect behoren tot de kwetsbare doelgroepen; daarom zien we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. We volgen het advies van de overheid om sociale contacten met en voor kwetsbare mensen tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u bellen met het bedrijfsbureau van Haarlem Effect: 023 53 22 547

Activiteiten

Frans conversatie 2

Activiteit

Wilt u op een aangename manier de Franse taal onderhouden of verbeteren die u op school of in de vakantie geleerd hebt? Kom dan naar één van onze conversatiecursussen op maandagochtend. We praten in het Frans over de actualiteit, het dagelijkse leven, de samenleving, Franse liedjes ... , kortom over alles wat interessant is. 

Bij Conversatie 2 houden we ons bezig met artikelen uit kranten, internet, ook door cursisten meegenomen, enz.

 

(Bij Conversatie 1 wordt gewerkt met het boek “Dites-moi un peu”.Bij Conversatie 1 wordt gewerkt met het boek “Dites-moi un peu”.

Datummaandag, start 16 september 2019
Tijd09.00 - 10.30 uur
LocatieTrefpunt t Trionk
Info023 - 532 42 61, Docent: Myriam Decamps, laatste les 18 mei 2020
Kosten€ 219,- voor 26 lessen
TypeVolwassenen - Ouderen
CategorieTalen


« Overzicht