Belangrijke mededeling - tijdelijke sluiting locaties en annulering activiteiten!

Haarlem Effect/Ecosol Effect heeft besloten alle locaties van Haarlem Effect en EcoSol Effect te sluiten en alle activiteiten te annuleren. Deze maatregel geldt van 16 maart tot en met 6 april.

Kinderen met ouders in vitale beroepen kunnen terecht bij één peuterspeelzaal. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje blijven maaltijden bezorgen bij ouderen en anderen die niet zelf kunnen koken.

De deelnemers van Haarlem Effect behoren tot de kwetsbare doelgroepen; daarom zien we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. We volgen het advies van de overheid om sociale contacten met en voor kwetsbare mensen tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u bellen met het bedrijfsbureau van Haarlem Effect: 023 53 22 547

Activiteiten

De knotsgekke operazangers

Activiteit

Zullen wij gaan zingen in Trefpunt 't Trionk?
Astrid Vrensen zingt net zo makkelijk met Andre Hazes mee en "daar is de orgelman" als dat ze het Slavenkoor van Verdi galmt. Ze weet altijd iedereen mee te laten zingen.

Je gaat gegarandeerd zingend de week door na een koorrepetitie met Astrid! Geef je muziekvoorkeur door en ze doet er alles aan om het de volgende repetitie op de lessenaar te hebben staan. Met behulp van een geluidsband zing je de leukste muziek. Zingen is gezond en je word er heel blij van , wat het repertoire ook is.

Maandag 14.00 – 15.00 uur € 55,- (10 lessen)
Start: 23 maart 2020
Docent: Astrid Vrensen

 

DatumStart maandag 23 maarti 2020
Tijd
LocatieTrefpunt t Trionk
Info023 - 532 42 61
Kosten€ 55,00 voor 10 lessen
TypeVolwassenen - Ouderen
CategorieOntmoeten


« Overzicht