'Wie zijn wij'

Wie zijn wij

Een Haarlemse welzijnsorganisatie, m.i.v 1 januari 2018 gefuseerd met Ecosol Effect actief in de wijk en buurt. Buurtbewoners worden zoveel mogelijk aangemoedigd om deel te nemen aan activiteiten in hun wijk of elders in de stad. Hierbij werken we nauw samen met andere organisaties en initiatieven zodat buurtbewoners zich veilig en op hun gemak voelen. Jong en oud bieden we mogelijkheden hun talenten te ontwikkelen en een inspirerende plek om anderen te kunnen ontmoeten. Op die manier dragen we bij aan een positief klimaat in de buurt.

In opdracht van de gemeente Haarlem voeren we dit werk uit op verschillende plekken in de wijken: op Ecosol locaties, in wijkcentra,  peuterspeelzalen, speeltuinen en jongerencentra, maar ook in de wijk en op locaties van samenwerkingspartners, zoals scholen en zorgcentra. Daarnaast stimuleren en ondersteunen wij initiatieven van buurtbewoners voor verbetering van hun woon- en leefomgeving.

Haarlem Effect en Ecosol Effect werkt in opdracht van de Gemeente Haarlem, Ijmond, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort.