'Volwassenen-ouderen'

Tafeltje Dekje

Een warme maaltijd wordt aan huis bezorgd
 
Heeft u behoefte aan een warme maaltijd? Tafeltje Dekje bezorgt maaltijden bij kwetsbare Haarlemmers die niet (meer) zelf kunnen koken. Heeft u een Haarlem Pas of komt u daarvoor in aanmerking? Dan kunt u gebruik maken van Tafeltje Dekje.
 
Ook in deze barre en soms eenzame tijd is het fijn om tenminste een warme maaltijd te ontvangen. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje komen door weer en wind en maken - als u dat wilt - een praatje met u. De bezorgers van het eten houden zich aan de regels die nu gelden (preventie Corona); zij houden afstand en hand-tot-hand contact wordt voorkomen. 
 
Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de maaltijden koud langsbrengen. Dan kunt u het gerecht ‘s avonds of in het weekend opwarmen in oven of magnetron om er van te genieten. Wist u dat u ook kunt kiezen uit drie verschillende menu’s? Ook kunt u de maaltijden verdelen over drie maal door de week en twee voor het weekeinde. We vertellen u er graag meer over. 
 
De maaltijden worden op maandag tot en met vrijdag aan huis bezorgd tussen 12.00 en 13.00 uur. U kunt zich aanmelden via de mail tafeltjedekje@haarlemeffect.nl of per telefoon 023 532 25 47. 
 
 
Download hier de flyer.