Belangrijke mededeling - tijdelijke sluiting locaties en annulering activiteiten!

Haarlem Effect/Ecosol Effect heeft besloten alle locaties van Haarlem Effect en EcoSol Effect te sluiten en alle activiteiten te annuleren. Deze maatregel geldt van 16 maart tot en met 6 april.

Kinderen met ouders in vitale beroepen kunnen terecht bij één peuterspeelzaal. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje blijven maaltijden bezorgen bij ouderen en anderen die niet zelf kunnen koken.

De deelnemers van Haarlem Effect behoren tot de kwetsbare doelgroepen; daarom zien we ons genoodzaakt dit besluit te nemen. We volgen het advies van de overheid om sociale contacten met en voor kwetsbare mensen tot een minimum te beperken.

Voor vragen kunt u bellen met het bedrijfsbureau van Haarlem Effect: 023 53 22 547

Volwassenen en ouderen

Wilt u uw vrije tijd leuk of nuttig besteden of zoekt u gewoon een nieuwe uitdaging? Voor volwassenen en ouderen biedt Haarlem Effect diverse activiteiten en cursussen.

Activiteiten

U kunt deelnemen aan het vrouwenkoor, op pad met de toneel- en filmclub, gebruik maken van de computers of nieuwe mensen leren kennen in de koffiekamer. Ook kunt u een computercursus volgen of een nieuwe taal leren. Vaak kunt u zich het hele jaar door aanmelden. Bekijk het activiteitenoverzicht of bel ons!

Vrijwilligerswerk

Vindt u het leuk om ons te ondersteunen bij onze activiteiten? Haarlem Effect is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Meer informatie vindt u bij vrijwilligers.

Eigen initiatief

Heeft u zelf een leuk initiatief voor uw buurt?  Wilt u een activiteit of cursus aanbieden? Dan kunt u bij ons terecht om de mogelijkheden te bespreken.
Merkt u dat er een voorziening in uw wijk ontbreekt of wilt u vanuit uw organisatie met ons samenwerken?  Wij denken graag met u mee. Kijkt u bij bewonersondersteuning of bel vrijblijvend voor meer informatie.